Despre noi

Tehnologie

Raleco Wash

Raleco Wash este singura si cea mai buna curatatorie ecologica de haine, tesaturi delicate, draperii si lenjerii din Sighetu Marmatiei ce utilizeaza exclusiv apa atunci cand iti curata imbracamintea sau articolele textile din casa !
Spre deosebire de curatatoriile obisnuite ce utilizeaza substante chimice, Raleco Wash reuseste, datorita tehnologiei de ultima ora, sa curete chiar si cele mai pretentioase haine, fara a deteriora culoarea sau textura materialului, folosind numai apa, detergenti si balsamuri biodegradabile in procesul de curatare.
Aceasta inseamna ca hainele sau lenjeria ta, chiar daca sunt fabricate din materiale pretentioase precum casmir, matase, lana sau piele ecologica, nu se degradeaza sau scamoseaza atunci cand le cureti la noi, textura pastrandu-si caracteristicile originale, aspectul, finetea si intensitatea culorii.
Pur si simplu, dupa curatare, totul arata si miroase ca nou, ca si cum ar fi fost cumparat acum.

Spalatorie ecologica

Descopera diferenta!

Atunci cand cureti articolele la Raleco Wash, cea mai buna spalatorie ecologica din Sighetu Marmatiei, poti fi intotdeauna sigur de rezultate de exceptie.

Tehnologia extraordinara si personalul specializat este cheia performantei si a excelentei noastre.
Descopera diferenta!

Respectam

Materialele textile cand spalam si curatam

Raleco Wash colaboareaza cu persoane ce se respecta pe sine si tin la imaginea lor, case de moda, restaurante, hoteluri de lux
Spalatoria noastra ecologica poate curata in siguranta orice tip de articole, materiale textile si tesaturi delicate: matasuri, casmir, lani noi pure, lycra, goretex, piele.
Noi respectam materialele textile si hainele atunci cand spalam.

Protejam

Mediul inconjurator

Cu Raleco Wash, ajutam impreuna la protejarea mediului inconjurator. Aceasta curatatorie ecologica nu utilizeaza solventi si toate produsele sunt biodegradabile pentru drenare fara substante chimice.

Eco friendly

Alegand noua tehnologie “eco friendly” de la cea mai buna spalatorie ecologica, te vei situa in randul persoanelor privilegiate ce apreciaza calitatea inalta, se respecta pe sine si protejeaza mediul inconjurator.